tirsdag den 15. november 2011

Loppefund

Nu er det ved at være noget siden, jeg har være på rog i de lokale genbrugs butikker, så igår blev det til en tur rundt i favorit butikkerne..

Jeg elsker jul, men har kun pyntet meget lidt op de sidste par år, masse af stearinlys og måske en lille nisse eller to. Efter jeg er blevet mor er der lige pludselig sket noget på jule-pynte-fronten:) nu gir vi den total gas.. i hvertfald i forhold til hvad vi plejer, så planer om juletræ og nisselandskab er noget helt nyt. Derfor ligger jeg ikke inde med - den store kasse med julepynt, som Gertrud Sand ville sige. Så det fine julepynt jeg faldt over i en af genbrugs butikkerne faldt på et tørt sted:)

Flere bloggere har i den seneste uge omtalt de kære Bølle/Bimse, eller Bumle bamser som de hedder her hjemme. Gustav elsker de to han har, og havde egentlig sagt at vi IKKE skulle ha flere bamser, har virkelig mange og de fylder bare helt vildt!

Men lige der i mørket, i en stor kasse med bamser la han, ville i efterlade en stor Bumle? den lå bare der og så på mig med bedende øjne, så han kom med hjem. Er blevet vasket´, og ligger til tørre. Gustav får ham i julegave, så må gemme ham ind til da:)4 kommentarer:

 1. Hvor har du bare fundet meget fint :)

  SvarSlet
 2. Børn gør det så meget vigtigere at pynte til jul, for alt hvad man knokler med, for man tifold tilbage i deres ansigter (uanset alder), når de opdager det ene og det andet :o)

  Fine ting du har fundet...

  SvarSlet
 3. Sikke fine ting du har fundet, og ham Bumle/Bimse han er da for sød, kan godt forstå han kom med hjem.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fine ting. Sikke en storog skøn bølle :-)

  SvarSlet