søndag den 13. november 2011

Jeg tænkte det nok..Kronjyden mani

Nu har jeg efterhånden været her i blogland noget tid. Og har ikke kunne undgå at blive en lille bitte smugle forelsket i de fine krydderikrukker fra Kronjyden, Som en del af jer samler på:) Havde derfor nævnt det over for min far ( der har det med at falde over de helt rigtige ting til tider) at han da gerne måtte holde øje med de fine krukker for mig.

Bedst som jeg havde glemt alt om dem, modtager jeg en mms. fra ham med følgende billed:


Efterfulgt af et spørgsmål - kan de bruges..?

Kan de bruges, ja det tror jeg nok de kan. De er bare helt fantastisk, og så fik han dem Til 50 kr. Stk!

Men nu har jeg et spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe med. Håber på at få fat i flere af dem, og det er mest almindeligt at finde dem med plastiklåg ikke? Det ene af disse korklåg er ikke så pæne, så vil egentlig gerne se om jeg kan få fat i plastiklåg til dem så de er ens. Er der nogle der ligger inde med ekstra låg, eller har en ide om hvor jeg kan få fat i dem??


2 kommentarer:

  1. De er rigtig fine, jeg kiggede også efter dem dernede men fandt desvære ingen. Jeg har desvære ingen med låg. Jeg kan godt forstå at du gerne vil have flere, og jeg krydser fingere for at du/vi finder nogle :)

    SvarSlet
  2. Ja vi krydser lige fingre for at vi finder flere:)Nu har jeg to, der er jo ikke nok, mer' vil ha mer' ;)skal nok sige til hvis jeg finder et lager med låg:)

    VH Mette

    SvarSlet