fredag den 29. marts 2013

Børneværelse TA-DA...

Dejligt med et par fridage til hygge med familie og gode venner. I dag har vi holdt påskefrokost for familien. Efter gæsterne var taget hjem fik vi lagt (næsten) sidste hånd på Gustavs værelse.

Der mangler stadig et par småting, men kunne ikke vente med en 'lille' Ta-DA. Tror en lille tur i IKEA kan klare det sidste, mangler b.l.a et par rammer til billeder der skal over hans seng.

Vi er meget tilfredse med værelset og Gustav nyder det allerede helt vildt. Han leger simpelthen så godt ved det lille bord, hvor garageanlægget nu er blevet fast inventar.

En anden ting der er værd at nævne er den FINE røde bil. Min kæreste fik den da han var knap 2 år, det er hans morfar der har lavet den, og har ind til nu været opbevaret på mine svigerforældres loft. Behøver jeg at nævne at Gustav ELSKER den, - men hvem ville ikke det. Det må da være en hver lille drengs drøm. Ind til videre må den pynte på værelset og når vejret bliver bedre ja så må vi ud og kører en tur.

Når bilen ikke skal stå på værelset, ja så er der lavet planer for hvad hjørnet skal bruges til.
Enten skal der stå en kommode i en fin farve, eller så kaster jeg mig ud i at sy en tippi/hule som han kan hygge inden i, vi må se, som det ser ud lige nu ja så skal bilen ingen steder:)


5 kommentarer:

 1. Et dejligt værelse han har fået sig :0)

  SvarSlet
 2. Tror jeg snupper din ide med grenene og lyskæden.

  SvarSlet
 3. Sikke dog et skønt drengeværelse - og den bil er da bare fuldstændig fantastisk! Wow!

  SvarSlet
 4. Ja den bil er godt nok fin!

  SvarSlet
 5. Super, super fint og hyggeligt! Den røde bil er da helt fantastisk, sikke et arvestykke! :-)

  SvarSlet