onsdag den 16. november 2011

Kontor Ta-da...

Så blev det færdigt... eller det vil sige jeg fik taget mig sammen til at tage billeder:)6 kommentarer:

 1. hvor er det bare blevet fint, sikke en orden jeg bliver helt misundelig. Den tavle du har lavet er rigtig og en super ide.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, et virkeligt fint kontor! Er en virkelig fin detalje med nøgleskiltene under lommerne på opslagstavlen - en sjov detalje syntes jeg.
  Det er så skønt, når der kommer orden i det hele, og man ikke skal tænke på andet end at være kreativ/produktiv/eller hvad man nu skal være (her hjemme er jeg tit 'bare' alene med mig selv og en kop te, når jeg benytter kontoret; og det er også skønt).

  SvarSlet
 3. Ej det set super godt ud, virkelig godt ud :o)

  SvarSlet
 4. Sikke en dejligt kontor. Hvem der da bare havde plads til det.
  Fine deltajer på opslagstavlen :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet fint og indbyder rigtig til at lave en masse krea - og så må man godt savle lidt over dit fine stof og tapeter, ik ;-)

  SvarSlet
 6. Ævlebævle: He he ordenen er til ære for kameraet, få min efter billederne blev taget, gik jeg igang med første projekt...= rod;)

  Rebekka: Tak, Ja det er bare skønt! og efter en god oprydning får man bare lyst til at gå igang med nye projekter:)

  Mette: Ja det er fantastisk at have plads til alt sit krea gejl!! også fedt at man kan se hvad man har, istedet for at det er pakket i lukkede kasser.

  Laila: He he jo man må godt savle... syntes også det ser lækkert ud når det er lagt så fint sammen, nu må vi se hvor længe det bliver liggende sådan;)

  Dejlig weekend til jer alle:

  VH Mette

  FamilienG: tak:)

  SvarSlet