søndag den 14. april 2013

Loppefund...

I dag har jeg gjort nogle ret gode fund hvis jeg skal sige det selv. Er der noget bedre end når man finder lige det, som man har søgt efter længe.

Vi var på bagagerumsmarked i dag, endelig er det startet igen, det har været længe ventet. For mig er det et tegn på forår..og ja et tegn på at man burde få ryddet op i de ting man ikke bruger, og få solgt ud! Så jeg skal i gang og af sted, så der bliver plads til flere skatte i det lille hjem.

Nå men i dag var jeg så heldig at finde en af de skønne IRA dåser, sådan en har jeg virkelig jagtet længe, så det var en dejlig følelse at tage den med hjem.
Det blev også til tre ruller tapet, noget jeg ellers nærmest har opgivet at finde. Men i dag var det der den grønne rulle er bare så skøn og er af ældre dato, de andre jeg købte var med brede striber i råhvid/mint, simpelthen så fine, og det bedste må være prisen 3 ruller for 100.- !!!

Rigtig dejlig søndag til jer:)

2 kommentarer:

  1. Lækre lækre fund. Oh ihh hvor jeg også elsker at det er sæson for lopper igen :) Har også været afsted på årets førtse i dag - dog som sælger :)

    SvarSlet
  2. Wauw - den er bare så fin den IRA dåse ♥

    SvarSlet