søndag den 8. juli 2012

Den første uge i huset

Puha vi har arbejdet hårdt i denne uge, så vi er bare SÅ trætte alle tre når vi kommer hjem om aftenen. Så det er derfor der er lidt stille på bloggen...jeg orker det bare ikke...zzzz.zzz.zzz  alt tid går med at sætte huset i stand så vi kan flytte ind. Men i skal da ikke snydes for lidt billeder fra vores første uge som husejere:)


Køkken/Spisekrog

 Køkkenet havde Hessian på væggene, så det skulle selvfølgelige væk!


En god lille hjælper

2 kommentarer:

 1. det er et spændende projekt.... :-) vi starter d 1 oktober på samme projekt :-)
  Men hvordan har i fået hessian ned? vi har et enkelt værelse i huset som har det på væggene... og det vil vi gerne have ned... har I mon nogle fif?

  SvarSlet
 2. Ja meget spændende, også fordi vi er glade amatører der først skal til at lære det hele:) Og tillykke til jer, det bliver da også fedt!

  Vi var så heldige at vi kunne hive det hessian der var af i store stykker, der sad ligesom noget papir på bagsiden der gjorde at det var nemt at rykke ned. Men det der så tog langt tid var at fjerne de papir rester der blev siddende på væggen, så vi lavede et forsøg på en af væggene hvor vi bare spartlede oven på hessianen, og så satte glasvæv op ovenpå og det blev bare så fint, og var meget hurtigere. Det fungere dog kun hvis hessianen er blevet malet et par gange, da malingen forsejler hessianen og gør at den ikke kan suge limen til sig....har jeg ladet mig fortælle:)

  rigtig god arbejdslyst:)

  Vh Mette

  SvarSlet