onsdag den 18. april 2012

Ta-Da skammel, æsker og et øv projekt!!

Så fik jeg taget billeder af div. kreaprojekter jeg har lavet her i weekenden. Der blev jo kastet omkring med maling og tapet til den store guldmedalje, så hyggeligt. Grunden til at jeg har været lidt ekstra krea her på det sidste, er at vi kan se frem til mere plads, vi har nemlig købt hus og flytter om nogle måneder, så der er meget der skal planlægges og 1000 muligheder for indretning...det er bare FANTASTISK.

Gustavs skammel var fin i farverne inde på hans værelse, men klog som jeg er blevet så er det jo egentlig ikke der han skal bruge den. Så nu har jeg malet den hvid, og pyntet med det vildt lækre tapet, købt af Anita på trendsales, er bare helt vild med farverne og mønsteret. Syntes den er blevet fin, og er sikker på den kommer til at passe rigtig fint i vores nye køkkenalrum.

En  ekstra lille æske blev det også til i det samme lækre tapet.

Og så til øv projektet, tror jeg har overvurdere egne evner. Det skulle ha været fine nye sofapuder men sådan skulle det ikke lige gå. Samlingerne blev virkelig grimme...øv øv og havde bare brugt SÅ langtid på at måle ud tegne op o.s.v. tror jeg skal vælge et mere enkelt mønster, og så erkende at jeg bare ikke er så fandens god de der trekanter...


2 kommentarer:

  1. Tillykke med huskøbet!

    Flot tapet arbejde du har haft gang i :o)

    Øv, med den pude - det ligner mit første forsøg.

    Jeg endte med at ri i hånden først, så samlingerne ikke glider i symaskinen - måske det er løsningen?

    SvarSlet