søndag den 15. april 2012

Tæske lækker æske..TA-DA

Hvis man da selv må sige det;) At den er blevet så lækker skyldes nok det über fine tapet jeg modtog med posten fra Anita igår,  igen købt på Trendsales. Lidt lækkert retro stof blev det også til, men hvad det lige skal bruges til ved jeg ikke endnu, det var bare så fint at jeg måtte eje det.

Her i weekenden er jeg igang med flere forskellige kreaprojekter, føler jeg har fået krea gnisten tilbage...hvis der da ellers er noget der hedder det. Så på spisebordet står flere mindre møbler til tørre efter at ha fået en hvid gang maling, efterfølgende skal de ha lidt tapet på.

og så et lille sneak peak på noget helt nyt jeg har kastet mig over, broderi. Jeg fortæller ikke mere, men fortsættelse følger.

4 kommentarer:

 1. Meget lækker æske! Og er virkelig spændt på broderiet - det tegner i hvert fald rigtig godt :o)

  SvarSlet
 2. Hej, SÅ fin en æske og nogle lækre stoffer der kigger foran!
  Jeg er lige faldet over din blog -og sikke fin den er! Glæder mig til at følge dig fremover :0)
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, de tekstil-tuscher du bruger, hvor er de fra?

  SvarSlet
 3. Leizys Barslerier: tak:) Ja nu må vi se hvad det bliver til, og om det nogen sinde bliver færdigt, det tager godt nok tid:)

  Barbara: Hejsa og velkommen til:) Tak for de søde ord, altid dejligt. Hvis det er de tuscher jeg tror du tænker på så er det desværre almindelige tuscher:( selv om de er ganske almindelige så er de nu ret fantastiske, og hedder Design Twin Marker og er købt i Bog&Ide.

  Vh Mette

  SvarSlet