tirsdag den 18. oktober 2011

A trip down memory lane...

Mandag, 1 dag i efterårs ferien så skulle der ryddes op i kælderrummet. Nøj det har været min dårlige samvittighed længe! Hold nu op alt det man kan samle sammen, man kunne jo næsten ikke komme ind i det alt for lille kælderrum....sådan er det når man er samler. Men vi var enige om at denne gang skulle der virkelig ryddes ud!! Endte med at vi fik smidt ca halvdelen ud, så nu kan vi komme ind i rummet igen:)

Det er lidt af en proces sådan at smide ting ud, meget af det man vælger at putte i kælderen er noget man ikke bruger mere, ikke ved hvad man skal gøre med, men ikke vil smide ud fordi det har en historie, eller bestemte minder knyttet til.

Så sådan en oprydning var a trip down memory lane... og se lige hvad jeg fandt mellem nullermænd,gummistøvler og andet ragelse, min allerførste børnehave taske, godt nok lidt medtaget efter sin tid i kælderen, men fin er den nu.Fik også hængt den ny erhvervet amagerhylde op i køkkenet. Havde egentlig regnet med at den skulle males og tapeseres. Men syntes egentlig den er meget charmerende med lidt skræmmer og ikke helt perfekt maling. Nu får den lov til at hænge som den er, nogle gange kan ting også blive for perfekte:)

2 kommentarer:

  1. Smil ja sådannet en taske var vist alle børn eje på den tid, jeg har vist nok arvet en efter min bror. Men det bringer minder frem. Rigtig fin amager hylde. ha en dejlig dag klem

    SvarSlet
  2. Tak i lige måde:)Ja mindes også at jeg fin en der var nummeret større, da jeg skulle begynde i skole. Og det var den taske vi alle havde!

    SvarSlet