onsdag den 19. oktober 2011

Så nu er jeg færdig...

Ja det har været en del om rokering på bloggen. Skulle afprøve nye bannere og skabeloner. Kunne faktisk godt tænke mig at skifte skabelon til Dynamisk visning, men syntes ikke det ligner man kan få et banner på der? nogle der ved om det kan lade sig gøre? Syntes at et banner er med til at vise hvilken blog det er. Andre der går med samme tanker?

Nu tror jeg endelig jeg har fundet det banner jeg vil bruge. Har godt nok brugt nogle timer på at lege med Photoshop, der er jo så mange muligheder. Kan kun bruge pogrammet til husbehov, og alt er selvlært, men syntes efterhånden jeg er ved at have ret godt styr på det:)

3 kommentarer:

 1. Så fint - ja det synes jeg jo så alle dine bannere er, men er særlig vild med det du lige pt har lagt op, er nemlig rigtig vild med den lille ugle ;)

  Troede faktisk man kunne ligge bannere op på dem alle, men det kan man måske ikke? - drømmer nemlig selv om et fint banner - skal bare lige have lært photoshop lidt af kende først, hmm...

  SvarSlet
 2. Tak, den lille ugle er såmænd et strygemærke fra Stof og stil, den er simpelthen så sød! Og så passer den jo godt til navnet:)

  Ja det troede jeg også. Tror jeg bliver nødt til at sætte mig lidt mere ind i det, for vil ha banner på:)men syntes det er et meget fedt layout.

  Ja du må da igang med at lege, man bliver total bidt af det når man først kommer igang, og finder ud af hvordan det virker:)

  Vh Mette

  SvarSlet
 3. Kunne så godt lide din header med det ternede stof.
  Men kan se at du nu har fået nyt. Og den er da også pæn.

  SvarSlet