søndag den 23. oktober 2011

Det sætter man ikke saksen i...

Nu er min samling efterhånden ved at have en god størrelse, og efterhånden har jeg fået et par favoritter. En del hele dyne - og pudebetræk er en del af samlingen, og enkelte af dem skal saksen altså ikke sættes i!

Har egentlig haft en dobbeltdyne længe, men har nu ofret den, så de fine betræk kan komme på. Er der noget bedre end at få nyt sengetøj på, man sover lige lidt bedre:)

Go' nat og sov godt...
7 kommentarer:

 1. Forstår godt, at du ikke nænner at sætte saksen i det fine betræk :)

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud :-) Er også MEGET interesseret i, hvor du har billedet på væggen fra? Det er da SÅ flot!!!

  SvarSlet
 3. DET kan jeg godt forstå du ikke nænner, rigtig fine betræk du har dig. Og ja, der er intet bedre end at kravle under dynen med nyt betræk på - dejlig crispy :) Håber du sov dejligt!

  SvarSlet
 4. Karina: Har været tæt på flere gange, men stopper mig selv hver gang....Ej ikke det her, det skal der ikke klippes i:)

  Lilla Verden: Takker for dine søde roser:) Billedet er et af mine evigheds projekter, har taget over 1 år at male, har malet det om 1000 gange;) men nu tror jeg, langt om længe det er færdigt!

  Bea: Ih hvor ville jeg gerne skrive at jeg sov fantastisk, men savner godt nok min dobbeltdyne lidt!! Suk..

  Vh Mette

  SvarSlet
 5. Hold da helt kæft, jeg troede det var et du havde købt!!!! Ja, undskyld jeg bander, men det er SGU FLOT!!! Jeg har fødselsdag d.8 november og sender gerne min adresse, hvis du skulle blive træt af det ;-)

  SvarSlet
 6. Lilla verden: he he tak, hvor er du sød:)Er egentlig også meget glad/tilfreds med det. Men skal nok lige huske dig, hvis jeg nu skulle blive rigtig træt af det;)

  Vh Mette

  SvarSlet
 7. det grønne 'patchwork betræk' har jeg i blå - som vattæppe - giv lyd hvis du er interesseret. Mvh stinne

  SvarSlet