fredag den 3. maj 2013

Baby tæppe og av min krop...

Mens lillebror 'bager' færdig inde i min mave, ja så er forberedelserne så småt gået i gang. Jeg er i gang med at sy et baby tæppe til ham, og blandt nogle af stofferne er flere af mine darlings, der er blevet 'ofret' til lejligheden.

Men det tager sin tid med det tæppe, det er ikke fordi det er stort og krævende, nej tværtimod. Der er bare en eller anden der har taget mit overskud, føler godt nok jeg er lidt mat i sokkerne, så det tager sin tid at få det færdigt:(

Jeg ved godt hvor det egentlige problem er, har bare MEGET svært ved at acceptere det. Sagen er den at jeg har fået bækkenløsning ( igen, havde det også da jeg ventede Gustav) og efter en tur ved lægen i Tirsdags, ja så blev jeg sendt hjem med ordre på at tage den med ro, altså i første omgang en deltidssygemelding - Jammen hey læge, jeg er altså ikke sådan en man sygemelder. Jeg skal bare har lov at arbejde. Det er virkelig et nederlag for mig, jeg ved god at hvis man spurgte min krop, ja så er den helt enig med lægen, men det vil mit hoved simpelthen ikke forstå! Jeg er slet ikke klar til at give slip på mit job end nu, men det kan jeg blive nødt til. Så jeg må hellere bare vende mig til tanken.

Mon ikke tæppet bliver færdigt inden alt for længe, skal bare lige ha modet og energien tilbage. 2 kommentarer:

 1. Det skal nok blive et super fint tæppe, fine stoffer. Håber du finder energien til at få det færdigt og at hovedet finder sig tilrette med kroppens tilstand :)
  KH Lena

  SvarSlet
 2. Øv, jeg kender det alt for godt - det lyder præcis som mig!
  Jeg har også både i sidste og i denne graviditet døjet med slem bækkenløsning og sidst endte jeg sengeliggende fordi jeg ikke ville lytte til min krop. Denne gang har jeg dog været lidt mere obs på det, men det er sku hådt, at skulle accepterer, at man er "svag"!
  Det bliver ellers rigtig fint dit babytæppe!

  SvarSlet