tirsdag den 6. november 2012

Fridag...

Fridag = syhygge og lidt shopping. Det er godt nok gråt og trist i dag, så i formiddags brugte jeg et par timer ved symaskinerne, er nemlig gået i gang med at lave julegaver, så kan derfor ikke vise det færdige resultat frem af gode grunde, men fint blev det. Har en ide om at lave flere hjemmelavede julegaver i år, så håber jeg får tid til det da jeg arbejder meget i december måned!

Var lige et smut inde i byen i dag, skulle besøge Søsterne grene. Som så mange andre her i blogland ville jeg også ha fingre i den fine vase og skønne lysestager de har fået. Er vild med vasen, syntes simpelthen den er Så fin!

Hov ja og så var jeg også et smut forbi Sinnerups lagersalg som de afholder i disse dage. Nu er det ikke fordi jeg manler nips...men en fin lysestage stod jeg faktisk og manglede. Og sørme om de ikke havde en fin hvid en der ligner gevir, er ret vild med natur look et fortiden. Jeg måtte holde mig i skindet for ikke at købe mere, man kan jo blive ved:) Så var faktisk ret stolt da jeg gik derfra og kun havde brugt 30 Kr.

1 kommentar:

  1. Skønt med en fridag
    Jeg er også helt vild med den vase, håber jeg kan nå at få fingre i en også..

    SvarSlet