onsdag den 21. november 2012

200 indlæg...

Ja så rundede jeg de 200 indlæg! og med 173 faste læsere, hvor er det fedt. Og velkommen til alle de nye læsere, jeg er er så glad for at i har lyst til at læse med her hos mig og mine kreative tosserier:)

I dag er jeg hjemme med en basse der er syg, vi tror han har skoldkopper! Så det er ikke meget energi han har, er bare helt slap og meget træt. Så mens han ser tegnefilm kunne jeg lige snige mig til at være lidt kreativ.

Er så småt begyndt at jule lidt, så i dag fik jeg lavet en krans til at hænge på døren, ind til videre hænger den lige til pynt i stuen, men kommer nok ud på døren på et tidspunkt.

Det er egentlig bare en almindelig halmkrans jeg har beklædt med store blade, og derefter spraymalet den hvid. Mens den tørrede fandt jeg div. perler og uldkugler og bånd frem for at finde den rette farve sammensætning, er ikke den store fan af rød/guld - jul så ville prøve at tænke lidt i andre baner, og syntes egentlig det lykkes meget godt... eller hvad? hvilke farver pynter i med? kan julen godt være julet i pasteller?


 5 kommentarer:

 1. Jeg har så svært ved alt det pastel pynt der er i blogland. I mine øjne er det super fint hverdagspynt, men ikke julepynt. Julen vil altid være rød, grøn og sølv i mine øjne :)
  Men vi er jo alle forskellige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he ja det er vi jo, og hvor er det dejligt med forskellighed! Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg er til, her hjemme er det pastellerne der vinder, men når jeg kommer hjem til mine forældre er det slet ikke rigtig jul hvis der ikke er fyldt med røde nisse...så måske en da det også bliver sådan her hjemme;)

   Kh Mette

   Slet
  2. Ja det er skønt med forskellighed :)
   Jeg vil så gerne have flere pastelfarver ind i mit hjem, men det er mere sådan til hverdag. Synes ikke der er så meget jul over det hvis man bare har endnu flere pastelfarver - hvis du forstår hvad jeg mener? :)
   Jeg forsøgte mig med nogle fimo stjerner som jeg hængte på min troldegren, men nej det er bare ikke julepynt for mig, men derimod fint hverdagspynt :)
   Så nu vil jeg forsøge mig med nogle røde stjerner istedet for :)

   Slet
 2. Jeg har det lidt blandet med julepynt og farver...jeg synes sagtens der OGSÅ kan være pastel....f.eks. på glaskugler, fugle til at hænge på træet osv. Det er da smukt i pastel. God bedring med skoldkopperne....her er vi i gang med dem på 10. dagen, men jeg håber det er ved at være overstået.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak..uhh 10 dage ja det tager tid med sådan nogle skoldkopper. Turbo-skoldkopper kunne være skønt, for det er godt nok ikke sjovt for de små.

   Tror også jeg er kommet frem til at et mix af lidt af hvert er fint, pastellerne passer bare så fint ind i vores hjem, og ja..he he er vild med når det passer sammen:)

   Kh Mette

   Slet