tirsdag den 7. august 2012

Skoven flytter ind...

helt ind på Gustavs værelse. Har lige siden vi købte huset, haft en ide om at Gustav skulle ha et lille 'træ' med lys i inde på værelset. Nu er det sådan at vi har et kæmpe birketræ i baghaven, så det kunne godt undvære en gren. Lamperne er købt på Etsy, omtalt i indlægget her. Så her får i lige et lille kig på Gustavs værelse.

Det er fantastisk at kunne begynde at indrette, og kunne skabe vores hjem. Alle de idéer man har gået med kan nu føres ud i livet...skønt. Har simpelthen så mange idéer til indlæg der ligge i kø for at komme ud til jer, så det næste stykke tid bliver i nok spamet lidt med boligindretning...så er i advaret!


8 kommentarer:

 1. Wau hvor ser det fedt ud!!! God ide med grenen - jeg har netop fået en happylights lyskæde, som jeg ikke ved hvor jeg skal hænge, så dejligt med lidt inspiration! :)

  SvarSlet
 2. Det ser super fedt ud! :D
  Jeg kender godt det der med at have en masse indlæg man så gerne vil frem med! Glæder mig til at se, elsker selv indretning! :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint:) du har en fed stil..
  Kh charlotte

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint. Der er rigtig kommet natur i værelset.
  På børnemuseet på Louisiana har de lavet noget nær det samme, de har bare malet træet klart blå. Det ser også fedt ud..

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint - det bliver da bare så hyggeligt at ligge derunder - og kom bare med alle dine indretningsindlæg - we love it!

  SvarSlet
 6. Frk. Rodehoved: tak, så må du da også ud og plukke en gren:)

  Dottie: Ja man kan virkelig få samlet mange ideer sammen, kan tage mig selv at tænke, må lige huske at tage et billed fra denne vinkel og hov noget lækkert lys det skal da lige udnyttes, så frem med kameraet. Det griber om sig det her bloggeri..dejligt:)

  Blogmoster: takker så mange gange;)

  Binemor: tak:)

  Lisbeth: tak, ja tror også basse syntes det er vældig hyggeligt at ligge og hygge under det. Han skulle dog først lige pille lidt ved det hele, for hvad var det nu for noget underligt noget mor havde fundet på;)

  Kh Mette

  Kristina:hvor sjovt, havde faktisk tænkt på at male det, men gik fra det igen, syntes det er fint som det. Det giver en lidt rå kontrast som jeg godt kan li.

  SvarSlet
 7. Spam løs! Er vild med din stil - denne idé med grenen har jeg længe haft i tankerne. Nu er den ført ud i livet, dog på en anden måde - har forresten linket til dig i det indlæg på min blog :-)

  SvarSlet