søndag den 19. august 2012

Det er kname ikke så dårligt...

Når knagen nu er kommet på plads i vores nye bryggers. Den blev i sin tid købt på bagagerumsmarked, og der efter fik den en overhaling med sort maling, nu hænger den fint og venter på at blive proppet med overtøj.

Hvilket fantastisk vejr i dag, så det indbyder jo til at være ude så meget så muligt. Så jeg har klippe klistret tapet på div. møbler og kasser ude i haven. Kassen til højre lavet i dag, og har fået en lille Dymo med teksten - glemte sager. Jeg syntes nemlige at knagerækken er lidt skole agtig, så den skulle da også have en glemmekasse:) De andre møbler der har fået en gang tapet, må i lige vente lidt med at se:)

Dejlig søndag til jer:)


2 kommentarer:

  1. Flotte ting, det ser rigtig godt ud :) Hvilken Dymo bruger du? Og er det en du kan anbefale. Er nemlig vild med det sorte med hvis skrift.

    SvarSlet
  2. Hej Simone tak:) det er bare den helt billige Dymo model jeg har købt. Mener den stod til 99.- modellen hedder Junior. Den fungere rigtig fint, så den kan jeg godt anbefale:) der er jo så mange muligheder så det er jo bare med at kaste sig ud i det:)

    Vh Mette

    SvarSlet