mandag den 16. juli 2012

Tilbag på pinden...

Ja det var så den ferie, så nu er jeg tilbage på pinden efter 14 dages arbejds ferie med husovertagelse. Det har været så fedt og vildt hårdt på samme tid, vi er trætte, glade og meget tilfredse over at vi er nået så langt som vi er på 14 dage, der er selvfølgelig stadig mange ting vi gerne vil ha lavet, men det kommer hen ad vejen.

Der er kommet glasvæv på væggene og vi har fået malet, gulvene er lagt og der er sat tapet op i forgangen...eller entre eller hvad man nu kalder det forgang, baggang, bryggers, og entre vi roder rundt i det har jo aldrig haft både forgang og baggang før, så vi skal lige blive enige om hvad vi skal kalde de forskellige rum;)

Men i hvertfald er huset nu klar til at vi kan flytte ind, så det bliver forhåbentligt MEGET snart. Vi kan næsten ikke vente med at begynde og indrette, det bliver bare fantastisk!

Så her kommer lidt friske billeder fra huset...vores hus. Og lidt handy woman male projekter.


   Jeg nåede også at male køkkenstolene i en skøn farve.

                       

Mums.. is i havenDet der bliver hyggekrogen i køkkenet. Stolene venter bare på selvskab af bord og bænk.


Tallerkenrækken skal bo i køkkenet over bænkenEt kig ind i stuen

8 kommentarer:

 1. Fine stole og jeres hus ser rigtig skøn ud, glæder mig til at følge med i indretningen. Hvor har i mon købt hus, for jeg var lige hjemme hos mine forældre i weekenden og de sagde at der var kommet nye tilflytter til byen og de var ved at male træmmestole i haven, så blev jeg da lige lidt nysgerrig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) glæder mig virkelig også til at komme igang med det, og så skal der nok komme billeder på bloggen:) huset ligger i Silkeborg, nærmere betegnet balle. Sjovt tilfælde hvis vi er dem de snakker om;)

   Kh Mette

   Slet
 2. Hvor ser det allerede godt ud - kan godt forstå I glæder jer til at flytte ind!
  God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal bare være nu nu nu:)

   Slet
 3. Hvor ser det bare godt ud! :D tillykke med det fine hus!

  SvarSlet
 4. Åh hvor bliver der lækkert!

  SvarSlet