torsdag den 5. april 2012

Dejlige dage...

Hvor er det dejligt med et par fridage, at kunne nyde at være sammen, nyde vejret og ha tid til små kreaprojekter. Har haft rigtig travlt på job på det sidste, så det er tiltrængt med lidt familie kvalitetstid. Så det er derfor der har været stille her på bloggen. Men jeg er her stadig, og det er bestemt ikke lysten til at blogge der mangler, men nærmere mangel på tid! så i må lige bære over med mig:)

Sidste weekend var årets første bagagerumsmarked, så det måtte jeg da ikke gå glip af! Jeg ved ikke lige hvad der sker for mig og vattæpper, men fandt et yderst lækkert eksemplar! har en svaghed for dem, og overbeviser mig selv hver gang om at man ikke kan få for mange af dem!

  2 kommentarer:

  1. Hold nu op for et cool vattæppe!!! Jeg tendensere også til at købe samtlige vattæpper jeg møder på min vej (også dem i Netto). Men det du har fået fat i der skal du sgu være lykkelig for...
    Jeg melder mig som fast læser her hos dig, glæder mig til at følge dig :)

    SvarSlet
  2. Velkommen til:)He he ja det er noget værre noget, og de fylder jo en del, så der er vel grænser for hvor mange man kan have:)

    Vh Mette

    SvarSlet