søndag den 18. marts 2012

TA-DA Tæppe...

Sikke da en grå og trist søndag, kun vejr til at tænde stearinlys, spise kage og nusse med små krea projekter. Så her til formiddag fik jeg syet mit tæppe færdigt, syntes det nærmest skriger af forår. Har godt nok også brugt en del tid på at vælge alle yndlings retro stofferne, så er super glad for resultatet!

Vi har lavet et papkasse hus til Gustav, og til bassens store glæde! Utroligt hvor sjovt han syntes det er at gå ud og ind ad den lille dør, og sige tit tit ud af de små vinduer. Så de billeder skulle i da ikke snydes for.

Rigtig dejlig søndag til alle:)


7 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er det bare blevet flot - super lækre farver! Og hvor er han sød, det er da også lykken med sådan et papkassehus :o)

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er det bare blevet flot. Du har så ret i at det skriger på forår :o)
  Jeg lagde mærke til den hylde-ting som du/I har hængende over en kommode (det første billde), den ser super smart ud og med god plads til DVD/CD'er (kan ikke lige se hvad det er I har i den)Hvor har du fundet sådan en lækker sag?

  SvarSlet
 3. Den er blevet helt vild fin, det er vidst også mine total yndlings stoffer du har brugt der. Hvor stor er den og hvor stor firkanter har du lavet, jeg skal nemmelig igang med en mere, også kun med blomster stoffer tænker jeg.

  SvarSlet
 4. hvor er det bare super fint! har faktisk lige tænkt de sidste par dage at lave et til tæppe i orange/lyserød/gul el. lilla. Dejligt med inspiration.

  Dine magasiner der ligger, hvad er det for et der er åbnet ?

  SvarSlet
 5. Leizys Barslerier: Tak:) Ja det er utroligt hvor lidt der skal til nogle gange;)

  Frk. Poulsen: Tak:)Ja og så lige med det vejr i dag, så trænger man da til solskind og dejlige farver:)Reolen bagved er til Cder, det er min svigerfar der er handymanden bag, ret deckorativ...og egentlig ikke så svær at lave tror jeg.

  Ævlebævle: He he ja det er godt at have sine yndling stoffer, men uff hvor kan det også blive dyrt:) Firkanterne er klippet i 20x20. Har godt nok ikke lige målt tæppet, men det passer ca til et alm. fleece tæppe som jeg har imellem og så stof på bagsiden. Pøj pøj med projektet, er sikker på at det bliver fint når det kommer fra din hånd:)

  Marolle: Mange tak, det er også bare nogle dejlige farver:) Magasinet er Vi forældre, det er fra april 2011, der var bare nogle skønne krea ide sider:)

  Vh Mette

  SvarSlet
 6. Smukt smukt tæppe altså! Hvis jeg ikke var så ovenud træt at at sy de patchworktæpper, var jeg straks gået i gang med at kopiere dig ;)

  Og hvor fedt med et papkassehus. Det er lige sådan noget, Freja ville elske, hvis hun ellers kan finde ud af at komme ind og ud - ellers går damen i panik og så er papkasse villaen dømt ude for altid ;)

  Kh Line

  SvarSlet
 7. Hold op et flot tæppe og sikke en fin blog du har. Melder mig som fast læser.

  SvarSlet