tirsdag den 10. januar 2012

Giv mig kreativiteten tilbage...

Kan ikke forstå hvor min kreativitet er blevet af, hvem har stjålet den???? svaret ligger nok lige foran næsen på mig, skal ikke lede længe efter det. Har bare ikke haft tid, efter jeg er begyndt at arbejde for fuld skrue igen, hvilket er intet mindre en fantastisk og jeg nyder det virkeligt. Men har bare slet ikke haft overskud til at blogge, eller andre kreative projekter. Så nu skal der altså ske noget!

Måske man skulle lave en lille to-do liste, så kan det være jeg kan få lettet rumpetten;)

-Spraymale min FDB gyngestol, den trænger til en kærlig hånd ( maling er indkøbt, så venter bare på tid, og bedre vejr )


-Så har jeg længe ønsket et sengetæppe ind, men kan simpelthen ikke beslutte mig for om jeg skal sy et af retrostof lign. dette her fra Retrovilla, eller investerer i et af de fine fra HAY??? Det skal jo passe til det store billed i soveværelset, hvad syntes i kunne være fedt?2 kommentarer:

  1. Åh jeg kender godt det der med ikke have tid eller synes man har tid til at være kreative. Synes det kommer lidt i perioder. Måske du har ret med en to-do-liste :o)

    SvarSlet
  2. Puh, min to-do liste har jeg i hovedet og der kommer nyt til hver dag. Men du har ret.. Mit næste to-do er at lave en to-do liste ;)
    Kh Line

    SvarSlet