tirsdag den 22. november 2011

TA TA DA... bukser

Har nok lånt bogen - Børnetøj du selv kan sy, 1000 gange. Det er simpelthen en fantastisk bog, med mange gode mønster. Har længe gået med et projekt i hovedet, så nu skulle det være.

Syntes Alba Babys overall er SÅ fine, men også lidt dyre! Så nu har jeg syet min egen version af dem til basse. Så det var derfor jeg skulle bruge bogen, mønstret der i er nemlig helt perfekt!

Men hold nu op det har taget lang tid at sy dem!! min overlocker er gået i stykker, så de er syet på min gamle Singer maskine. Har sprættet op 180 gange, især kantbåndet har drillet!!! men nu er de færdige, så kommer den store prøve om basselillen kan passe dem.....skriger hvis han ikke kan!
6 kommentarer:

 1. Hej hvor er de bare fine.... tjek evt. min blog shop har faktisk en masse sy bøger tilsalg. måske der er noge der frister. ha en dejlig tirsdag. klem

  SvarSlet
 2. De er godst blevet fine. Hold da op!

  SvarSlet
 3. De er godt nok blevet fine:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. De er da blevet rigtig gode!!! Kantbåndet drillede også mig sidst, så det par jeg næsten lige har syet blev med pipingbånd foroven og kun kantbånd ved lommerne, det gik meget bedre ;o).

  Har lige siddet og syet et par (til en gave, derfor først på bloggen efter jul), men øv, kom til at sy rib på den forkerte side...argh, ved ikke noget værre end skulle have gang i opsprætteren...

  SvarSlet
 5. nej fy føj da hvor er de blevet fede!! - jeg var selv så heldig at finde bogen på et loppemarked og jeg hoppede og dansede hele vejen hjem...
  hvor jeg så fandt ud af at mønsterarkene manglede - hihihi - så jeg har endnu ikke syet noget fra den bog..

  SvarSlet
 6. Hejsa

  Louise: Tak:)Uhh det vil jeg da lige tjekke!

  Dorthe Thorup: Tak:) Der ligger også mange timer i dem, med alt det opsprætter ri...!!!

  frk. regnbuen: Mange tak:)

  Pia: Det skal jeg da prøve næste gange jeg kaster mig ud i et par mere ( tror lige der går lidt tid)

  He he den med rib på forkert side, yes den har jeg også lavet!! total spild af tid, er bare slet ikke gode venner med den opsprætter!!

  Husmor-Marlene: Ej hvor synd for dig, tænk en skuffelse!! så tror man at man har gjort det beste kup...snydt! Du må låne den på bib og tegne de beste mønstre af:)

  Vh Mette

  SvarSlet