søndag den 16. oktober 2011

Weekend + Loppefund

Må indrømme min tålmodighed kom på prøve, da jeg lørdag aften kastede mig ud i projekt sengetøj. Gustav og jeg var alene hjemme, så efter basse blev puttet, skulle mor ha krea tid. Jeg havde klippet firkanter til den ene side, så manglede bare at klippe til den anden, og så sy sammen. Det tog godt nok lidt tid, men syntes resultatet er blev fint. Har i længere tid gået og samlet retro og nyt stof sammen til det. Syntes det er lidt svært at finde fede retro stoffer til drenge, uden at det bliver for tøset, så lidt blomster er der kommet med.

Søndag morgen stod den på bagagerumsmarked, for sidste gang i år!! der er godt nok længe til foråret, hvor det begynder igen!!! Nå men på med det varme tøj og så af sted, og da solen endelig tittede frem, var det rigtig dejligt vejr. Basse sad proppet ned i barnevognen, med flyverdragt og dyne, hvem der bare kunne sidde og putte der:) Det er så fantastisk med en barnevogn, hold da op alle de fund man kan ha i sådan en, blev til både sættekasse (til Gustavs værelse), amagerhylde (til køkkenet) og en lille fin kähler skål.

Hov ja P.S. Jeg skal til Kina om 14 dage!! men det må jeg lige fortælle om en anden dag..... for det er spændende!!

Rigtig dejlig søndag til jer alle
6 kommentarer:

 1. Det er blevet helt vild fint, dit sengetøj og slet ikke tøset. og hvor er du heldig alle de gode fund du gør.

  SvarSlet
 2. Tak:) Godt lige at høre fra andre at det ikke er for tøset:) Ja det er så dejligt når man finder de små skatte, er helt forelsket i den ball lampe du lige har fundet...suk:)

  SvarSlet
 3. Ej hvor noget fint sengetøj du har fået syet :o)

  SvarSlet
 4. Det er rigtig fint, og bestemt ikke for tøset - jeg har selv haft samme overvejelser, når jeg syer til knægten, men som manden siger "det er ikke for tøset når det er dig der syer det - det er et lille stykke af dig hver gang" jeg var ved at tude da han sagde det, for han har jo ret - som mor ligger man jo helt vanvittigt meget energi i det man laver til sine børn, og det er rigtigt, når man som mor synes det er rigtigt, ikke når andre synes :)

  SvarSlet
 5. Frk. Poulsen: Mange tak:)

  Uglemors verden: Hold da op det var sødt sagt, tror også jeg ville trille en lille tåre. Hvor har han ret! Det er jo fuldstændigt lige meget hvad andre syntes! Det er bare svært ikke at blive 'farvet' af alle de krav der er til os mødre i dag, Vi skal helst være super kvinder der kan det hele:)

  Vh Mette

  SvarSlet
 6. Er total vild med det sengetøj!
  Og det er IKKE tøset...... - Du skulle se det min søn på 2 år har forelsket sig i - Det er lilla og er total piget ;-0
  Jeg havde lavet det til julegave til en lille pige, men Emil ville ikke af med det, så.....
  Super skønne ting du laver!

  SvarSlet